Så undviker du att bli ett Semester-fetto

20120629-163009.jpg
Den smaklösa rubriken kröner min artikel om sunda sommarvanor i dagens GP. Istället för de läsarfrågor som jag brukar svara på har sommarens insatser samlats på ett ställe; Några grundläggande tips för att ladda batterierna på bästa sätt, och några av mina somrigaste favorittecept.

Alltid kul att se hur det blir i tryck, redigerat och klart med bilder och typografi.

Men det är lite lurigt med rubriksättningen. Jag skulle aldrig komma på ordet Semester-fetto. Men den som fick sista ordet tyckte tydligen att det var bra.

Här kan du läsa nätversionen – med snällare rubrik.

20120629-163101.jpg

3 kommentarer

Ja, det var en bedrövlig rubrik i nivå med högstadiemobbingsretorik. Jag pratade ganska länge med ansvarig utgivare om detta igår; frågade hur de tänkte och hur de ville att folk skulle känna sig när de läste (det var så uppenbart att rubriken inte var din). Ser att de ändrat på nätet nu. Det var så märkligt, för de tyckte att rubriken var lite lättsam, som två vänner pratar på café. Nåväl. Vi får hoppas att det inte händer igen.
Med värme,
Evalotta.

Men oj, tack för ditt engagemang!
Jag blev lite chockad igår när jag läste rubriken, man undrar ju lite – får man hitta på vad som helst??!