Träningsreportage i dagens GP

I dagens GP skriver jag ett träningsreportage om redaktören, småbarnsmamman och löparen Cecilia Lönnehed.

Med löpanalys och hjälp av sjukgymnasten och PTn Marie Larsson på Elitrehab fick hon redan efter en timme lite bättre koll på sitt löpsteg, och ett par månader med rätt träning ska nog göra susen.

Cecilia behöver få upp styrkan framför allt i bål, ben och rumpa. Då kommer hon inte bara att slippa få ont när hon springer, hon kommer även att bli snabbare och utan problem nå målet – Göteborgsvarvet 2013.

Det är alltid väldigt kul att skriva om människor som brinner för det dom gör – och i det här fallet var det två. Och när det dessutom handlar om livsstilsförändringar är jag ju helt och hållet på Mammas gata.

20120821-062820.jpg

20120821-062926.jpg

1 kommentar