Gör som Paolo Roberto, gilla min bok!

Idag är det fjärde och sista dagen för årets bokmässa. Och dags för mitt föredrag på scenen för hälsa och livsstil. Jag kommer att prata om inspiration och motivation, långsiktighet och goda vanor. Och om boken förstås.

20121001-222822.jpg
Mässpris för boken Mersmak för livet är 160 kr.
På scenen Hälsa&Livsstil finns jag kl 13. På Inspirationsscenen C00:05 kl 11:40. Välkommen!

Om du inte har möjlighet att komma kan jag skicka en bok. Maila din beställning med namn och adress till info@kajsaasp.se
Mässpriset gäller under hela vecka 40. Postens avgifter för frakt tillkommer.

20120930-072900.jpg
Igår träffade jag Paolo Roberto vilket var väldigt kul. Han och jag har i stora delar samma inställning: Njut av maten, använd bra råvaror, ät av allt och rör på dig mer. Varför krångla till det?
Kul att han ville ha ett ex av min bok.

3 kommentarer

I ett blogginlägg som länkats hit, antyds att träning inte skulle ha någon större betydelse för vikten, men tvärtom finns det väldigt många studier som visar att träning har stor betydelse – både vid viktminskning och för att behålla en lägre vikt. Vi mår bättre av att röra på oss, på många sätt. Ingen tvekan om den saken.
Här är två inlägg med länkar till intressant forskning i ämnet.
http://kajsaasp.wordpress.com/2012/03/01/trana-och-ga-ner-i-vikt/

http://kajsaasp.wordpress.com/2012/05/06/livsfarligt-att-sitta-for-mycket/