En av många fördelar med att driva eget

Jag älskar livet som egen företagare. Det har jag gjort sedan starten.
”Kan själv” har varit ett motto sedan jag var liten, och jag älskar alla utmaningar och nya projekt. Att ställas inför ett problem och ta reda på bästa lösningen, skaffa de resurser som krävs i form av konsulter eller egen kunskap, och belönas med kicken av att klara av en ny grej. Som att skriva och ge ut en bok till exempel. Det är obeskrivligt.

Att själv bestämma vem jag vill jobba ihop med – eller inte. Magkänslan får ofta avgöra, och den har väldigt ofta väldigt rätt. Mina fria arbetstider och möjligheten att jobba var som helst (och hur mycket som helst..) gör att barnen kan ha ledigt mycket. Det känns väldigt lyxigt med långledigt, framför allt på sommaren.

Långt jullov innebär att den entreprenöriella mamman då och då måste lämna familjen för att jobba en stund. Gärna på ett trevligt café i gott sällskap av en riktigt god cappucino.
Jag är ruskigt effektiv i cafésorlet.
Win-win.

20130105-210548.jpg