Föreläser på Trygghetsrådet. #blogg100 del 29

Idag har jag tillbringat förmiddagen med ett gäng nystartade företagare på Trygghetsrådet, och delat med mig av mina tankar och erfarenheter kring sociala medier. Kul att möta dessa engagerade och drivna egenföretagare och ge dem tips utifrån hur jag jobbar med de olika kanalerna, främst Facebook, Instagram och Twitter. Och bloggen förstås, men den räknar jag egentligen inte in i de sociala kanalerna.

Kul att föreläsa i ett nytt ämne, vanligtvis handlar det ju om kost, hälsa, träning och prestation – som ju också är grymt kul och intressant. Men omväxling förnöjer. :)
Kul också att behöva sätta sig ner och fundera lite. Och minnas detaljerna om hur det hela började. Med mitt bloggande till exempel. Det startade med ett projekt ihop med Alexandra Zazzi.

20130221-135423.jpg