Dags att springa lopp – min packlista

Om en vecka är det dags för mitt första lopp på länge. För ungefär 5-6 år sedan började jag jogga, löpträna och springa lopp. Det blev på kort tid ett par GöteborgsVarv och några enmilslopp, bl a Tjejmilen, Blodomloppet, IFormloppet, Finalloppet, Malmömilen och Lidingöloppet (15 km).
Jag som aldrig förut hade tävlat i någonting överhuvudtaget blev helt fast. Det var verkligen jätteroligt att utmana sig själv i sällskap av andra. Eftersom jag började rätt sent i livet fick jag ofta rätt bra placeringar fastän jag inte sprang jättefort. Och loppen gjorde mig motiverad att träna mer målinriktat och ta i lite mer på träningspassen.
Sen blev jag plötsligt bara helt less på att springa lopp. Och slutade löpträna. Dumt, för det är ju så härlig och smidig träning. Och det är rätt jobbigt att komma tillbaka när man haft ett långt uppehåll.
Hur som helst; om en vecka är det dags igen. Jag ska springa IFormloppet i Skatås (Göteborg). Och det ska bli jättekul.
Är du osäker på vad du behöver ha med dig till ett lopp så har jag gjort en packlista där du gärna får hämta inspiration.
Lycka till!

20130901-081435.jpg