Tack #Friskis !

Tack Friskis&Svettis för förtroendet att låta mig vara en del av seminarieprogrammet på Inspirationsdagen för funktionärer i västra Sverige.
Föreläsningen handlade främst om potentialen i sunda vanor, om matens superhjältar och om att man inte behöver göra allting perfekt för att få effekt av bra och hälsosam mat.
Mitt liv som egen företagare innebär många långa arbetsdagar, ganska mycket slit och tuffa utmaningar. Men jag bestämmer själv och älskar det varje dag, och varje gång man lämnar sin comfort zone landar man på ett nytt ställe – lite starkare, lite modigare.
Varje dag ger mig nya möjligheter att träffa nya härligt inspirerande människor, göra det jag brinner för, lära mig nya saker och komma till nya insikter. Jag har roligt varje dag och ser alltid fram emot nästa med stor förväntan.
Livet är för kort för dåliga chefer. Bättre att vara sin egen.

20140308-213630.jpg