Världspremiär! Webbkursen Mersmak för livet!

Idag är det premiär för webbkursen Mersmak för livet.

Kursen har jag gjort i ett samarbete med Hälsa mera som idag lanserar ”Sveriges bästa webbportal inom träning och hälsa”; en portal med kurser som ger dig de verktyg och den kunskap du behöver för att leva och leda med hälsan i fokus. Vissa kurser riktar sig till chefer och ledare, andra till dig som ”bara” vill leda dig själv.

I kursen Mersmak för livet får du lära dig mer om hur dina vanor påverkar din energi och ditt resultat, och hur näringen i maten funkar i kroppen. Verktyg som ingår är bland annat nedladdningsbara checklistor, veckomatsedlar och möjlighet att föra anteckningar direkt i materialet. Du får uppgifter att lösa och möjlighet att ställa frågor till kursledaren – det vill säga mig!

Kursverktyget är enkelt att använda och du har tillgång till din kurs var du än är; i datorn, surfplattan och telefonen.

Passa på! Just nu är det 20 % introduktionsrabatt på alla kurserna (aktuellt dagspris anges vid respektive kurs).

Du hittar kursen här! 

omslagwebbkurs