Föreläsningar om hälsa, prestation och hjärnan – med kosten i fokus

Att föreläsa innebär att jag får möta människor som är intresserade och nyfikna på kost och hälsa och vill veta mer om hur man genom sin livsstil kan må bättre och få mer gjort. Jag älskar att diskutera och slå hål på myter som lyfts under mina föreläsningar och workshops. 

Jag föreläser gärna för företagsgrupper, personal inom skola och förskola, privatpersoner, idrottföreningar, lag och tränare. 

Föreläsningarna ger en bild av hur man kan påverka resultat, flow, relationer och hjärnan genom enkla förändringar i kost och livsstil: matvanorna, fysisk rörelse, sömn, glädje och mindre stress. Och inte minst hur allting hänger ihop. För det gör det.

Kontakta mig gärna och berätta lite om era önskemål i ett mail: info @ kajsaasp.se

© Emmy Jonsson
© Emmy Jonsson
© Emmy Jonsson
© Emmy Jonsson
© Emmy Jonsson
© Emmy Jonsson