Hjärna. Hjärta. Mage. på Bokmässan

Under Bokmässan 2016 på Svenska mässan i Göteborg medverkar jag och mina böcker i Kvinnliga talares monter. Såhär står det i programmet:

”Dietist Kajsa Asp reder ut de vanligaste frågorna kring populära dieter och varför du gör klokare i att lyssna på kroppen.

Varmt välkommen till en matvärld fri från pekpinnar! I boken ”Hjärna. Hjärta. Mage.” ger dietisten och hälsoinspiratören Kajsa Asp Jonson svaren på de vanligaste frågorna kring populära dieter och varför du gör klokare i att lyssna på kroppen och ge den vad den behöver.

De vetenskapliga bevisen kring tarmens och hjärnans betydelse för hälsa och välbefinnande blir allt fler. Boken ger en bild av hur maten du äter, tarmbakterier, träning, glädje, stress, återhämtning och vad du sysselsätter din hjärna med påverkar kroppens funktioner: blodet, cellerna, musklerna och hjärnan.

Boken ger dig lättillgänglig fakta om hur du ger kroppen energi – och över 50 läckra recept att inspireras av. Författarens första bok Mersmak för livet finns också i montern.

Hör Kajsa Asp dela med sig av sina bästa tips för att hålla sig frisk, ha kul och prestera på topp!”

Jag finns på plats i monter på E04:09 (mittemot stora scenen för Hälsa och livsstil) och blir ”grillad” av en moderator på följande tider:

torsdag 22/9 kl 11:50
fredag 23/9 kl 16:50
lördag 24/9 kl 13:50
söndag 25/9 kl 10:20

Välkommen till Bokmässan för att lyssna och prata med oss om våra böcker – och med mig om Hjärna. Hjärta. Mage. och Mersmak för livet.

Bokmässan-2016