Nytt avsnitt av Friskvårdspodden – med Linda Seignér

I veckans avsnitt av Friskvårdspodden möter vi Linda Seignér. Linda har många års erfarenhet av hälsoarbete, bland annat som instruktör och coach på olika gym. Nu jobbar hon med friskvård på företag via YouGo Health plan som hon driver tillsammans med Anna Krantz.

Vi pratar med Linda om vikten av att ta hand om sin personal (och sig själv!), om friskvård som en strategisk investering och om hur man får med ”alla” på tåget. Och, inte minst, om hur träning och friskvård inte bara är viktigt för kroppens hälsa, utan även för samarbete och gemenskap på arbetsplatsen, och för att hjärnan ska funka på bästa sätt.

Hur nära får chefen gå när det handlar om hälsa och livsstil? Vilket ansvar har arbetsgivaren för personalens levnadsvanor? Och hur kan vi hjälpa de som behöver det som bäst att komma igång med goda vanor – och behålla dem?

Dessa och ett gäng andra frågor diskuterar vi i senaste avsnittet av Friskvårdspodden. Och dessutom får du en repetition av varför hjärnan fungerar bättre när man rör på sig, och en snabbkurs i mindful eating. Missa inte detta!!

PS. Du följer väl Friskvårdspodden på Instagram?!