Så gör vi Sverige friskare, och gladare! Nytt på Friskvårdspodden

Den här veckan är det Annas tur att få en ego boost. Vi får en uppdatering av hur verksamheten bedrivs på YouGo healthplan och får höra mer om hur de jobbar för att göra Sverige friskare. Och gladare.

Hur gör vi för att må bra och hålla längre när tiden inte riktigt räcker till? Ett bra knep är att komma igång med en promenad eller träning på morgonen så att man vaknar på riktigt. Träning behöver inte vara så stort, men vad som helst är bättre än att sitta stilla.

Oavsett om det gäller jobb, privatliv eller skola så är kommunikation och tydligt formulerade och förankrade förväntningar viktiga för att vi ska trivas och prestera och ha den uthållighet som krävs för att nå målen. Här kan du lyssna på veckans avsnitt, via SoundCloud och via iTunes.