Hälsa och sälj – hur hänger det ihop? Nytt på Friskvårdspodden

Den här gången pratar vi om hållbar hälsa kopplat till försäljning. Att din ekonomi påverkar stressnivåerna och din psykiska hälsa är ju egentligen inte så konstigt, men att hälsan kan vara direkt kopplad till din förmåga att sälja och dina kunskaper inom marknadsföring kan vara en ny vinkel.

Veckans gäst i Friskvårdspodden är Michel Laporte Godorn som bland annat driver Vimentis. Han ger oss en intressant genomgång av sambanden, hur vi kan skapa en bättre struktur och en plan för inflödet i det egna företaget.

Även för dig som är anställd är detta ett viktigt avsnitt. Självklart är det roligare att känna att man är bra på det man gör och att det går bra för företaget man jobbar på. Kanske det kan påverka lönen, villkoren, drivet och stämningen i arbetslaget – och på sikt också om företaget överlever. Hur som helst är det skönt att känna sig kompetent och att ha ett bra flow på jobbet.

Lyssna på avsnittet via iTunes eller Soundcloud.

Bild lånad från Vimentis.

1 kommentar

Låter intressant. Och visst har du en poäng i att såväl egenföretagare som anställda vill att det går bra på jobbet – även om egenföretagare nog har effekterna närmare sig.
Ska bli intressant att lyssna på.