Sportlov med Friskvårdspodden

I veckans avsnitt av Friskvårdspodden pratar vi uteliv, sportlov och rörelse. Du hittar det där poddar finns, t ex via iTunes och Soundcloud.

Veckans gäst är Anna Peterson, vd på Säfsen resort, ett familjevänligt resmål som har ”allt” för dig som gillar utomhusaktiviteter.

– Barnen står i fokus och vi är måna om att även de minsta ska kunna följa med överallt. Vi brinner för att göra det enklare och roligare för barn och vuxna att vara aktiva tillsammans, säger hon.

Friskvårdspoddens Anna var i Säfsen under vecka 7, söndag till torsdag:

– Min upplevelse är väldigt positiv. Säfsen känns väldigt ”strulfritt” – ett enkelt sätt att umgås över alla åldrar. Några i sällskapet satsade hårt på längdskidåkningen och här fick vi verkligen till bra åk. Och några gick all in för utförsåkningen. Nalle 11 år tyckte backarna var bra och gillade att det var noll liftkö. Och området med hopp var grymt.

– Allt är nära och enkelt. Fyra dagar i Säfsen var en lisa för själen och allt avslutades i snow camp – det kunde inte sluta bättre och roligare, menar Anna.

Kolla gärna in de fina bilderna från Säfsen resort längst ner i inlägget!

Kajsa har tillbringat veckan i en hyrd stuga i Sälen – åkt skidor både på längden och tvären, gått långpromenader med hunden och ätit massor av gröt. Kolla gärna instagramkontot @mersmak_kommunikation om du vill veta mer om alla goda grötfrukostar.