Puls på vård & vetenskap

Idag lanseras Puls på vård & vetenskap, där jag är programledare och får prata med olika experter om nutrition, forskning och många andra spännande och intressanta ämnen. Det här är ett riktigt drömuppdrag för mig – jag älskar verkligen att få prata med människor som brinner för sitt ämne och som gillar att bjuda på sin kunskap och sina erfarenheter.

I de första två avsnitten möter jag nutritionsprofessorn Ingvar Bosaeus och IBD-sjuksköterskan Susanna Jäghult – två viktiga personer som under många år har bidragit till att utveckla vården och kunskapsläget.

Puls på vård & vetenskap finns på Spotify, iTunes mm. Nya avsnitt släpps varannan vecka, och jag kan avslöja att det finns ett helt litet bibliotek av intressanta program som ligger och väntar på att komma ut i offentligheten.

Varmt välkommen att lyssna!