Månadens förebild brinner för hälsa, mat, lust och smak

Jag är dietist och journalist som brinner för att inspirera människor till ett piggare, friskare och längre liv – utan krångel och pekpinnar, men med lust och inspiration som drivkraft. Hälsa och bra matvanor ska vara något som är lätt tillgängligt för alla, med fokus på helt vanlig mat som är lättlagad, fräsch och sanslöst god.

Mat ska ge energi, kraft, näring, glädje och härliga upplevelser – inte bidra till negativa tankar som tar en massa energi.

Jag gör texter, inspiration, recept och övrigt material till hemsidor, podcasts, bloggar och andra sociala medier, föreläser för att ge inspiration för friskare företag och en mer hälsosam livsstil hos medarbetarna, samt personalutbildning och rådgivning till företag kring hälsa, kost, produktutveckling och marknadsföring, och tar gärna uppdrag som moderator, föreläsare och workshopledare – för grupper på företag, idrottsföreningar, kommuner och andra organisationer.

Texten ovan är delar av en artikel hos Säkra kvinnor. Så roligt att vara på andra sidan skrivbordet den här gången, och bli intervjuad som Månadens förebild. I artikeln ger jag min bild av jämställdhet och teamarbete – läs den gärna i sin helhet här.