Samarbete med Ljubomir Vranjes

SÅ KUL att jag äntligen kan berätta om ett nytt spännande samarbete. Jag ingår från och med nu i Ljubomir Vranjes team för att hjälpa människor att må bättre, bli starkare, friskare och gladare.

Ljubo står för träningsupplägg och pepp för att komma igång med träningen, jag gör det jag är bra på, d v s recept och smarta knep för en godare och sundare vardag. Från min sida kommer det att bli mer generella tips kring matfrågor som många tampas med (mer än varannan vuxen i Sverige har övervikt eller fetma, så det kommer att bli en hel del tips för att äta mer grönt och mindre fett och snabba kolhydrater, hitta de vanliga fällorna som gör att man får i sig mer energi än man behöver, o s v), medan hans upplägg kring motion och träning har en mer individuell inriktning.

För en soloföretagare som jag gäller det att välja de samarbeten man mår bra och blir glad av. I det här fallet är det ingen som helst tvekan om den saken. Min magkänsla säger att det kommer att bli väldigt bra.