Vetenskapsfestivalen

Dagens gig på Vetenskapsfestivalen kändes som en lyckad och rolig tillställning där Björn Ericsson och Ingemar Skoog inledningsvis blev intervjuade, och frågan om hur man skapar ett långt liv med hälsan i behåll sedan belystes ur olika perspektiv. Läs gärna mer här!

Rubriken handlade om världens olika blå zoner, och det finns mycket att inspireras av där, samtidigt som vi behöver förhålla oss till samhället vi lever i. Ett intressant samtal som gärna hade fått hålla på några timmar till!

Seminariet sändes live och går att se i efterhand via denna länk.

Hela gänget på scen: Moderatorn Kalle Selander, organisationskonsult Jeanette Söder, dietist och journalist Kajsa Asp Jonson, läkaren Hanna Lindvall, Räddningsmissionens direktor Emil Mattsson, hjärnforskaren Jenny Nyberg samt äldreforskaren Ingemar Skoog och Riksidrottsförbundets ordförande Björn Ericsson.