Om psykosocial hälsa på jobbet – i Friskvårdspodden

I det här avsnittet möter vi HR-konsulten Anna Reuterswärd och pratar om psykosocial hälsa och hur man kan jobba med individens förutsättningar för att skapa en dynamik och få ut mer av arbetsgruppens potential. Vi kommer även in på högkänslighet och andra utmaningar som, om det bemöts och hanteras på ett klokt sätt, faktiskt kan vara berikande för alla istället för att ses som en svårighet. 

En människas mående består ju av både det arbetsrelaterade och det som händer i privatlivet, så hur gör man om privatlivet slukar för mycket energi och tar fokus från jobbet? Kommunikation är grundläggande, men hur fångar man upp det som inte sägs med ord?

Detta och mycket annat pratar vi om i veckans avsnitt. Välkommen in och lyssna på denna säsongsavslutning av Friskvårdspodden.

Vi hörs igen efter sommaren!

Friskvårdspodden drivs av Kajsa Asp Jonson och Anna Krantz/YouGo Healthplan. Kontakta oss gärna: info@kajsaasp.se eller info@yougohealthplan.com  Och följ oss på LinkedIn och på Friskvårdspoddens sida på Facebook och Instagram.

I avsnittet nämns även Silltårta. Nyfiken på recept? På den här bilden ser du både Silltårta och Räktårta – som passar bättre om du t ex vill dricka vitt vin, rosé eller bubbel till.