Säsongspremiär på Ullevi

Äntligen dags för en ny säsong med Management by Movement, konceptet där vi knyter ihop kropp, själ och tanke och hjälper dig att våga mer, öka tron på dig själv och få tillgång till din fulla potential. Löpning är en träning som man kan göra helt i sin egen takt, man tränar individuellt, men gör det ändå tillsammans. Igår startade årets intervallträningar, nu kör vi varje måndagkväll fjorton veckor framöver.

Ett tiotal personer med olika träningsbakgrund var med vid premiären. Platsen är en kulvert under Ullevis läktare, inte särskilt glammigt, men ganska coolt. Tänk vilka hjältar som svettats där genom tiderna – Pelé, Springsteen, fotbollslandslaget och en massa grymma friidrottare. I de lysrörsflimrande gångarna kanske jag sätter fötterna på exakt samma ställe som en världsstjärna. Kanske jag kan bli smittad med lite av deras talang…  ; )

Läs mina tankar kring träningen och tips om uppladdning inför träningen i Management by Movements egen blogg.