Full tank efter två härliga inspirationsdagar

Efter två härligt inspirerande dagar kan jag bara säga … Wow.
Igår en heldag med TEDx Göteborg. Efter ett antal 20-minutersföredrag inom vitt skilda områden, mingel och god vego-lunch kände jag mig helt fylld av en massa klokskap, humanitet och kärlek.

Martha Ehlin var den som gjorde starkast intryck på mig. Hennes berättelse om hur hon blivit transplanterad med fem organ lämnade ingen oberörd. Klart jag fyllde i det elektroniska donationskortet direkt.

Pelle Hanæus från Clowner utan gränser och konstnären Shai Dahan fick mig att inse vidden av att ge hopp och glädje hos människor – främst barn och unga – som har det svårt.

Även idag har jag fått luta mig tillbaka och bara åka med. Och vilken resa! MyNewsdesk arrangerade Årets PR-dag, en titel som förpliktigar. Mina förväntningar var höga och jag blev inte besviken. Oerhört hög kvalitet på föreläsarna, som bland annat pratade om Google, sociala medier och trender.

Jag är så glad och tacksam för att få vara en del av allt detta. Vilka fantastiska möjligheter det finns. Och vilken förmån att få lyssna på alla dessa intressanta människor!

Det är så viktigt att fylla på energin ibland, särskilt när man normalt sett är den som delar med sig – och en total njutning att bara få sitta och matas av duktiga föreläsare som verkligen brinner för sitt ämne. Tack!

Vill du läsa mer följ Twitterflödet
#TEDxgbg
#mnday

Några exempel:

@KajsaAspJonson: Sälj tillit. Sälj värderingar. Frigör tid hos kunden. Tid är värt mer än pengar för framtidens konsument. #mnday

@MFpary: Håller helt med! RT @KajsaAspJonson: ”Tur” handlar om att se möjligheterna i livet och göra guld av grus. Enligt mig. #mnday”

@KajsaAspJonson: Twitter är som en bardisk där man kan stå och tjuvlyssna : ) #mnday

@KajsaAspJonson: ”Bloggen är ett sätt att få utlopp för icke köpta bokstäver” Poetiskt : )
#mnday

@KajsaAspJonson: Det faktum att man kan hålla i en sax gör en inte till frisör. Motsvarande gäller även för mitt yrke som dietist – alla kan ju äta.. #mnday