Tidernas bästa stresshantering. #blogg100 del 24

Hur mycket man än har att göra så är det viktigt att skapa tid för träning. Ett tufft träningspass skapar kreativitet och gör att du ser de mentala utmaningarna med nya ögon.
Jag jobbar bäst och mest effektivt när jag inte har kniven på strupen, utan när den sitter en bit in i halsen.
Idag kör jag spinning på lunchen. Ett grymt bra sätt att rensa systemet och ladda om för nya effektiva friska tag på eftermiddagen.

20130218-115611.jpg
Sen; en snabbdusch och medhavd matlåda på kontoret.

20130218-131844.jpg Tonfisk, kokt ägg (jag väljer alltid ekologiska eko-ägg från frigående utehöns, lite dyrare men mycket godare; och bättre för hönan), sallad, lök och conference päron. Och avokado som pålägg – jättenyttigt och supergott med flingsalt och nymald svartpeppar.
En av fördelarna med att driva eget är att man inte har någon annan chef som harklar sig och tittar på klockan om man tar lite längre lunchpaus.
En klok chef inser att alla vinner om man låter personalen styra över sin arbetstid så att det blir lättare att lägga ihop sitt livspussel.
Här kan du läsa mer om min syn på träning och chefens roll.