Personporträtt i #Friskispressen

Det är alltid kul att se sin text i sitt rätta sammanhang, som här; min artikel om Mia och Martin Edofsson i Friskispressen.
Mina journalistuppdrag handlar oftast om kost och hälsa, men ibland får jag chansen att göra intervjuer och skriva personporträtt. Det är väldigt inspirerande och kul att förmedla hur olika människor brinner för sin forskning, sitt företagande, ett specialintresse – eller som här; för träning och fysiska utmaningar.
Mia och Martin är ledare på Friskis&Svettis i Kungälv och satsar samtidigt hårt på sina egna utmaningar. Jag har skrivit reportaget om hur de kombinerar jobb, familj och krävande fritid – med storsatsningar som Marathonlopp och Ironman.
Hemligheten bakom hur de behåller motivationen och hittar tid för all träning stavas: lustfylld träning, att lyfta och inspirera varandra, och att alltid ha med träningskläder och löparskor på jobbresorna.

20140613-163130.jpg
Fotografen – som är den som jag helst samarbetar med – heter Katja Ragnstam.