Vårens sista; med #smcgbg

Idag arrangerades vårens sista lunchträff med Social Media Club i Göteborg. Temat för dagen var Bilder i sociala media.
Jag använder i princip enbart bilder som jag tagit själv, jag lägger aldrig upp bilder på barnen, och inte heller på andra människor om jag jag inte frågat dem. Så jag har känt mig trygg i att jag inte gör något otillåtet.
Men idag lärde jag mig en del nytt; t ex att det inte alltid är okej att fota och lägga upp bilder på konst. Som jag uppfattade det hela så får man inte ta en bild på en tillfällig fotoutställning och lägga upp på sin blogg eller liknande – men att fota en staty eller annat permanent konstföremål går bra. Så det har nog hänt att jag gjort något dumt någon gång. Grodan på Nordens arks fotoutställning i Göteborg är nog ett gränsfall. (Den får du leta upp bland mina Instagrambilder – vågar inte riskera att göra fler övertramp genom att publicera den även här!)
Det är alltid spännande att vara med på SMCGBG:s IRL-träffar; alltid aktuella diskussionsämnen, intressanta och trevliga människor och bra nätverkande. Och Incontro har alltid grymt god lunchbuffe.

20140613-135416.jpg