Hjärna. Hjärta. Mage. På Always hungry 

Bloggen Always hungry tipsar idag om min bok:

”Denna söndag bjuder jag på ett härligt boktips, rakt från hjärtat! Ja, det blir så (alltså rakt från hjärtat) när du redan i inledningen kan läsa ”I mitt kök finns inga måsten eller förbud. Här finns bara god och härlig bra mat med massor av näring och goda smaker”. Precis så det är i mitt kök också! I boken finns inte bara goda recept utan också massor av bra information om hur det där med hälsan faktiskt håller ihop. Hur mat, träning, glädje, stress, återhämtning och sysselsättning av hjärnan påverkar vår kropp och alla dess funktioner.” …

Jag känner inte Julia Thielen men är ganska så säker på att jag skulle trivas i hennes kök. Hennes blogg innehåller massor av härlig inspiration, fräscha recept och vackra matbilder. Check it out!