Friskvårdspodden – om ledarskap och spelförståelse

Att driva företag är som en lagsport, det har vi pratat om i Friskvårdspodden förut. Gäst i det här avsnittet är ledarutvecklaren Johannes Lernberg, som har tagit sina erfarenheter som spelare och ledare inom idrotten in i företagsvärlden. Med begrepp som spelförståelse, mänsklig blomstring och ledarintelligens hjälper han ledare och arbetsplatser att nå sin fulla gemensamma potential. Såhär skriver han på sin hemsida:

Tänk dig känslan av ett totalt upprymt lugn. Att du befinner dig tillsammans med människor du litar på, och ni vet att ni kommer lyckas med det ni gemensamt har framför er. Ni vet kanske inte exakt hur, men ni vet att. En speaker ropar upp era namn, ni fylls av eufori och av tacksamhet att få vara med. Ni ska ut och leva er passion – tillsammans och var och en för sig.

När alla har det gemensamma målet i sikte och ser sin pusselbit och sitt bidrag till helheten –  och ser till lagets framgångar istället för att fokusera på sin egen – då skapas genuin framgång. 

Vi är glada över att Johannes Lernberg ville vara vår gäst och över detta härligt inspirerande samtal om framgång, relationer, kommunikation och mycket mycket mer. Lyssna gärna, du med!
Vi finns på Spotify och de flesta andra poddkanaler. Och här: