Frida Treschow om CSRD och ESRS – i Friskvårdspodden

EU:s direktiv om hållbarhetsrapportering – CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) – reglerar hur vissa företag ska rapportera om hållbarhet i årsredovisningen. Hur påverkar detta verksamheten på din arbetsplats? Vad innebär de nya reglerna och vad finns det för beslutsstöd och system?

Och VAD har detta egentligen med friskvård att göra?

Advokaten Frida Treschow, Treschow & Partner, hjälper oss att reda ut begreppen i veckans avsnitt av Friskvårdspodden. I avsnittet nämns även QBIC och givetvis: YouGo Healthplan. Du hittar det via Spotify och i de flesta poddläsare. Och här nedanför:

Friskvårdspodden drivs av Kajsa Asp Jonson och Anna Krantz/YouGo Healthplan. Följ oss gärna på LinkedIn och på Friskvårdspoddens sida på Facebook och Instagram.