Friskvårdspodden 2.0

Det är så fantastiskt roligt att podda! Under våren har vi på Friskvårdspodden haft förmånen att ha innerliga, intressanta, lärorika, tänkvärda och djupa samtal med dessa stjärnor – och vi har några fler gäster kvar att presentera innan vi går på sommarlov. Så stay tuned och håll utkik på fredagmorgnar kl 06. Det är då det händer!

Du hittar oss på Podcaster och Spotify.

Vårens gäster:

Kristina Andersson, näringsfysiolog om hunger, aptit och mättnad. Therese Albrechtson, entreprenör och föreläsare om psykisk hälsa och ohälsa. Magnus Lindwall, professor i psykologi, om DISC-teorin och annan pseudovetenskap. Advokat Frida Treschow om CSRD, transparens och nya lagar för företag. Betty Wassenius om klimakteriet och kvinnors hälsa. Johannes Lernberg om lagarbete på arbetsplatsen. Coachen Mikaela Frohde om självledarskap. Och läkaren Erland Colliander, om chefshälsa. Wow, vilket gäng!!

Lyssna gärna du också, och klicka i att du vill prenumerera, så missar du inget nytt!