Friskvårdspodden – nu även på Spotify

Friskvårdspodden är tillbaka, med nya avsnitt och i ny regi. Nu gör vi ett omtag och kommer från och med ny att göra podden helt själva. Tidigare har vi haft hjälp med tekniken men nu är det dags att prova våra vingar och sköta även den biten på egen hand.

Vi firar denna nystart med två nya avsnitt. Det första handlar om hållbara hälsosamma företag, och i det andra pratar vi om att gå utanför sin komfortzon, bland annat om att springa Lidingöloppet vilket Anna ska göra i helgen.

Avsnittet sponsras av MPWR sportswear, ett svenskt varumärke med träningskläder av och för den medvetna kvinnan, med fokus på passform och kvalitet. Du som lyssnar får 15% rabatt i deras webbshop om du anger koden FRISKVÅRDSPODDEN. In och kika här!

Du hittar oss där poddar finns, t ex via iTunes och numera även på Spotify.

Skynda dig in och lyssna!!